tag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post2735618680637481346..comments2023-04-07T16:16:17.241+02:00Comments on Napady Szalonego Kucharza: Pieczeń wołowa ze śliwkamiOlkahttp://www.blogger.com/profile/02418334239971007261noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-74776111086102226062013-01-16T21:37:10.720+01:002013-01-16T21:37:10.720+01:00Polecam połączenie wołowina-śliwki, naprawdę pasuj...Polecam połączenie wołowina-śliwki, naprawdę pasują i do tego mięsa. I nie przestanę kombinować z tym mięskiem - w końcu teraz jak mi wyszło, to nabrałam nieco pewności. Pozdrawiam :)Olkahttps://www.blogger.com/profile/02418334239971007261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-53604734499735584292013-01-16T21:36:23.702+01:002013-01-16T21:36:23.702+01:00Zgadza się, wyszła soczysta i smaczna. Aż sama się...Zgadza się, wyszła soczysta i smaczna. Aż sama się zdziwiłam, bo do tej pory też jakoś nie miałam ręki do wołowiny...Olkahttps://www.blogger.com/profile/02418334239971007261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-35000007817082750392013-01-16T20:43:57.156+01:002013-01-16T20:43:57.156+01:00OOo, powiem Ci,że jeszcze nie spotkałam się z poła...OOo, powiem Ci,że jeszcze nie spotkałam się z połaczeniem wołowina-śliwki. Co innego schab...ale wołowina? Wiesz...to musi być pyszne! Kombinuj dalej kulinarnie z tym pysznym mięskiem :) Wołowinka jest pyszna :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01181899135924730323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-14302661067077947572013-01-16T15:35:03.015+01:002013-01-16T15:35:03.015+01:00O tak:) Wołowina i śliwki tak:) Spirytus zmiękcza ...O tak:) Wołowina i śliwki tak:) Spirytus zmiękcza wołowinę :)Janittahttps://www.blogger.com/profile/11649640448504717870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-52046072186743373082013-01-14T10:52:24.638+01:002013-01-14T10:52:24.638+01:00Wygląda na bardzo soczystą, a to rzadkość. Ja nies...Wygląda na bardzo soczystą, a to rzadkość. Ja niestety nie mam ręki do wołowiny- przeważnie wychodzi"gumowata" i sucha... Jedynie zrazy mi wychodzą :) Na pewno pieczeń była smaczna!Andźkahttps://www.blogger.com/profile/06953511762764702896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-34617721694587248602013-01-13T23:23:32.554+01:002013-01-13T23:23:32.554+01:00takie obiadu uwielbiam:) pycha!takie obiadu uwielbiam:) pycha!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.com