tag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post562667565310363245..comments2023-04-07T16:16:17.241+02:00Comments on Napady Szalonego Kucharza: GuacamoleOlkahttp://www.blogger.com/profile/02418334239971007261noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-25568860996433518322014-01-07T08:47:03.832+01:002014-01-07T08:47:03.832+01:00Rowniez przepadam za avocado i guacamole przez cal...Rowniez przepadam za avocado i guacamole przez cale lato jest obecne w mojej kuchni.Twoje wyszlo b. ladene i ten kolorek:) nigdy nie dodawalam koledry wiec pora wyprobowac ten przepis.Gabihttps://www.blogger.com/profile/08877773218040384182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-81711252607387536472013-09-26T00:48:25.219+02:002013-09-26T00:48:25.219+02:00uwielbiam! Ja robię tylko z dodatkiem cebuli i czo...uwielbiam! Ja robię tylko z dodatkiem cebuli i czosnku, potem świetnie się sprawdza chociażby w naleśnikach w stylu meksykańskimAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06506065098710604413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-7914048699074508272013-09-11T23:18:59.856+02:002013-09-11T23:18:59.856+02:00Hehe, trzeba było sobie w małym okienku otworzyć, ...Hehe, trzeba było sobie w małym okienku otworzyć, a rozwinąć tylko jak będą potrawy, których nie lubią ;) Pozdrawiam.Olkahttps://www.blogger.com/profile/02418334239971007261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-9968710244894716412013-09-09T17:56:07.914+02:002013-09-09T17:56:07.914+02:00idealny do nachosów!idealny do nachosów!Kiedy Zjemyhttps://www.blogger.com/profile/14396490204602564953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-91866103535437725642013-09-04T19:42:46.561+02:002013-09-04T19:42:46.561+02:00bardzo lubię i zdecydowanie czas znowu je powtórzy...bardzo lubię i zdecydowanie czas znowu je powtórzyć :)magda k.https://www.blogger.com/profile/06073436540828113498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-46507350307829355822013-08-30T18:45:53.726+02:002013-08-30T18:45:53.726+02:00Właśnie rodzina zarzuciła mi,że nie zrobiłam im ni...Właśnie rodzina zarzuciła mi,że nie zrobiłam im nigdy guacamole:/ Tak się kończy oglądanie Twojego bloga,gdy mam ich za plecami;)Nemihttps://www.blogger.com/profile/00304506692259798223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-39144265489211553262013-08-29T19:35:51.763+02:002013-08-29T19:35:51.763+02:00O, koniecznie :) Proponuję Ci na początek dodać je...O, koniecznie :) Proponuję Ci na początek dodać je do sałatki albo zjeść w postaci dipu, bo samo w sobie nie ma zbyt wyraźnego smaku i może nie wydać się interesujące. Pozdrawiam :)Olkahttps://www.blogger.com/profile/02418334239971007261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-32164646693797685572013-08-29T19:02:23.796+02:002013-08-29T19:02:23.796+02:00Jeszcze nigdy nie jadłam awokado... Chyba najwyższ...Jeszcze nigdy nie jadłam awokado... Chyba najwyższy czas to zmienić :))Patrycjahttps://www.blogger.com/profile/11788350220121924821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-81076395007065368642013-08-28T09:37:20.006+02:002013-08-28T09:37:20.006+02:00Luizo, dobrze wypatrzyłaś ;) Awokado powinno być t...Luizo, dobrze wypatrzyłaś ;) Awokado powinno być tak miękkie, żeby bez problemu dało się je rozgnieść widelcem. Zbyt twarde nie zrobi kremowej konsystencji dipu. Z kolei jeśli po obraniu miąższ jest ciemny, to znaczy, że jest już zbyt dojrzałe. Pozdrawiam :)Olkahttps://www.blogger.com/profile/02418334239971007261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-955375283623077374.post-29470776684298980642013-08-27T21:04:52.947+02:002013-08-27T21:04:52.947+02:00serce i strzala. haha :) musze wreszcie zrobić, ty...serce i strzala. haha :) musze wreszcie zrobić, tyle dobrego o nim slyszalam. cz te awokado ma być bardzo miękkie?? LuizaAnonymousnoreply@blogger.com